(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2021)
У статті розглянуто особливості застосування інноваційних, зокрема, інформаційних технологій для формування комунікативної компетентності в англійській мові у студентів технічного ЗВО. З’ясовується, що таке професійна компетентність, які засоби інноваційних технологій і як застосовуються для формування комунікативної компетентності в англійській мові у студентів технічного ЗВО. Зазначається, що проблему формування у студентів технічного ЗВО комунікативної компетентності в англійській мові для їх подальшого становлення в якості конкурентного фахівця слід вирішувати шляхом інтеграції у зміст і технологію формування комунікативної компетентності в англійській мові у студентів технічного ЗВО структурних компонентів професійної підготовки (установок, мотивів, знань, навичок, досвіду, компетентностей).