(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2021)
У публікації представлено рецензію підручника відомих польських мовознавців Пшемислава Ґембаля і Владислава Мьодунки. Представлено концепцію та методологію опису праці. Автори ділять підручник на теоретичну частину, котра стосується історії викладання та сучасного стану польської мови у світі. У практичній частині автори представляю напрацювання польської та світової лінгвістики у дидактиці польської мови як іноземної.