(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2023)
В епоху цифрових технологій часто можна спостерігати перехід від роботи офлайн до онлайн, хоча актуальність написання листів до редакції з кожним днем не зменшується. Незважаючи на те, що сучасні технології дозволяють нам швидко та легко отримувати доступ до інформації та спілкуватися з людьми з усього світу за допомогою електронної пошти, соціальних мереж та інших каналів зв’язку, листи до редакції все ще мають свої сильні сторони та актуальність. Щодня на електронну скриньку редакції або на пошту надходять листи від активних читачів з чіткими пропозиціями та вимогами. У листах до редакції можна побачити реакцію на газетну статтю та висловити власну думку щодо змісту чи стилю статті та прокоментувати її. Кожен лист до редакції є унікальним, має свій власний стиль та індивідуальність. Листи до редакції можуть стати важливим засобом зв’язку між громадою та виданням, вони також стають основним джерелом зв’язку між журналістом чи редакцією, для розуміння важливих подій, які не були оприлюднені в засобах масової інформації.