(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2023)
Стаття присвячена аналізу використання інтерактивних аркушів Wizer.me для розвитку комунікативної компетентності студентів ЗВО рівня upper-intermediate. Формування та розвиток комунікативної компетентності або вміння спілкуватися іноземною мовою, зокрема англійською, став чи не одним із основних вмінь ХХІ століття. Незважаючи на методику та стратегію навчання, розвиток комунікативної компетентності повинен базуватися на використанні автентичного матеріалу, який дає змогу студентам реагувати, коментувати та відповідати на питання відповідно до ситуації, яка максимально наближена до реальності. І саме використання інтерактивних аркушів Wizer.me дозволяє створити автентичну ситуацію чи середовище, яка є інтерактивною тобто вчить студентів не лише спілкуватися, а й критично мислити та вирішувати поставлені задачі.