(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті обґрунтовано доцільність та ефективність використання “інтегрованих уроків” під час вивчення курсу “Російська мова як іноземна” у вищих навчальних закладах технічного профілю в світлї сучасної дидактики.