(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена проблемі формування іншомовної компетенції в монологічному мовленні студентів мовних факультетів ВНЗ з використанням творів художньої літератури. Розглянуті особливості жанру “коротке оповідання”, на основі якого відбувається ефективне формування та розвиток усних монологічних умінь.