(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто лінгвокраєзнавчий аспект, як особливий напрямок, в якому вивчення іноземної мови тісно пов`язане з культурою народу-носія цієї мови. В статті також йдеться про об`єктивність існування фонових знань. Проаналізовано теорії провідних вчених, які пов`язані з проблемою, що розглядається.