(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядається проблема відтворення лексико-граматичної категорії модальності, виявлення сутності модальних дієслів, труднощів при їх вивченні, засвоєнні та перекладі.