(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті наведений алгоритм підбору варіантів перекладу термінів, які незафіксовані професійними словниками. На матеріалі з інструкцій з нафтогазової промисловості показане практичне застосування цього алгоритму. Ключові