(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена онтологічній сутності прономінального маркера другої особи (You) в англомовній художній оповіді від 2-гої особи, що спричинено відсутністю наратологічного інструментарію для художньої практики аналізу варіативного функціонування займенника від 2-гої особи.