(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена розгляду особливостей функціонування темпоральності на синтаксичному рівні, з’ясуванню основних засобів позначення часу на різних рівнях мовної системи, характеристиці природи виникнення взаємозв’язку морфологічного й синтаксичного часу.