(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Робота присвячена дослідженню парадокса у гумористичних оповіданнях канадського письменника Стівена Лікока та британського автора Джорджа Майкса. Характеризуються види парадокса та стилістичні засоби його створення.