(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена структурним та лінгвістичним особливостям оповідання Ч. Діккенса “A Christmas Carol”. Детально аналізуються описові дискурси, опозиція понять “good&evil” реалізує концепт оповідання, відмічені також традиції цього жанру в літературі.