(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Статтю присвячено дослідженню антропоморфізму флорономенів в українській мовній картині світу. Проаналізовано процес метафоризації флорономенівяк засіб формування їхнього антропоморфного образу.