(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто поняття “стратегічне текстотворення”. Розмежовано терміни “маніпуляція” та “стратегічне текстотворення”. Окреслено непрямі тактики мовленнєвого впливу.