(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розкрито особливості дієслівних предикатів зі значенням “припинення існування” в німецькій та українській мовах, запропоновано їхню диференціацію і класифікацію, виявлено семантико-синтаксичну специфіку аналізованих конституентів предикатного простору в кожній із зіставлюваних мов.