(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена вивченню текстових функцій оператора unpeuу французькому публіцистичному дискурсі. Автор досліджує прагматичні особливості даного оператора.