(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто цикл поезій Льва Венглінського “Pieśni wojackie”, простежено роль слів-символів у вираженні світоглядних позицій поета, визначено зв’язок між мовою творів та світобаченням письменника.