(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У пропонованій статті з’ясовано мовний статус скорочень, схарактеризовано особливості номінації скороченим словом. Скорочені одиниці проаналізовано щодо комплексу ознак, притаманних одиницям зі статусом слова.