(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті подано опис двох національних корпусів текстів іспанської мови (El banco de datos del español і El Corpus del Español), розглянуто їх основні властивості, з’ясовано переваги та недоліки, а також проаналізовано дослідні можливості кожного з них.