(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядаються німецька та українська фахові мови торгівлі, описуються і порівнюються їхні дериваційні та архітектонічні особливості, досліджуються загальні проблеми термінотворення, словотворчі способи термінологічних одиниць даних підмов.