(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Розглянуто статус відпрізвищевих утворень в англійській стоматологічній лексиці, які присутні майже у всіх понятійних полях субмови “стоматологія”. Здійснено спробу простежити динамічні процеси транспозиції відпрізвищевих утворень в апелятиви