(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена структурно-семантичному аналізу лексичних скорочень сфери освіти. У статті розглядаються способи творення скорочень, встановлюються їх структурні типи, визначаються функції скорочених слів.