(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті досліджено роль колоронімів на тлі лінгвокогнітивного поетичного простору поезії Г. Гайне “Götterdämmerung” та її перекладу Л. Українки “Світова тьма”.