(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті зроблена спроба висвітлити шляхи інтерпретації дійсності як дискурсу на матеріалі п’єс “Нерівний шлюб”, “Одруження”, “Людина і Надлюдина”, “Назад до Мафусаїлу”, “Свята Йоанна” Бернарда Шоу.