(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті запропоновано методичну інтерпретацію стану самотності постмодерністського персонажа у рамках когнітивної лінгвістики. Дослідження спирається на теорію концептуальної метафори Дж. Лакоффа і М. Джонсона й теорію іконізму із застосуванням методів контекстуально-ситуативного, інтерпретаційного, семантичного аналізів.