(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядається питання художньої рецепції представниками першої половини ХІХ ст. байок Езопа, яке розкривається у ракурсі інтерпретації традиційних сюжетів українськими байкарями.