(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті проаналізовано інтертекстуальні елементи мандрівного сюжету про Фауста в повісті “Інопланетянка” Оксани Забужко. Розглянуто схеми взаємодії головних героїв крізь призму літературного сюжету “купівля-обмін”.