(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті зроблено спробу дослідити розвиток української казкової прози ХХ ст. на творчості таких відомих українських письменників – казкарів, як Оксана Іваненко, Наталя Забіла, Всеволод Нестайко та багатьох інших.