(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті аналізуються домінуючі жіночі образи у турецькій соціальній новелі першої половини XX століття. На матеріалі творів О. Сейфеттіна, С. Дервіш, О. Кемаля, Б. Ситки Кунта, С. Фаїка, Р. Галіта визначаються основні типи жіночих образів у коротких епічних жанрах.