(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена дослідженню підрядних речень і нефінітних конструкцій у функції дієслівного комплемента у ранньоновоанглійський період. Аналізується семантика дієслова у головному реченні та підрядні реченння і нефінітні конструкції у межах складнопідрядного речення.