(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядаються особливості формування іншомовної граматичної компетенції, визначаються фактори (внутрішні, зовнішні, лінгвістичні), які сприяють розвитку комунікативної культури студентів.