(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті проаналізовано предикативність як обов’язкову ознаку речення, що співвідносить зміст речення з дійсністю. Наведено диференційні ознаки об’єктно-предикаційної структури. Зазначено, що прийнято розглядати Сomplex Оbject як тричленну конструкцію з так званим «об’єктно-предикативним» членом. Проаналізовано відмінності у вживанні в реченнях двох понять – Complex Object та Objective Predicative. Також зазначено, що Complex Оbject розглядають як складний член речення, або нексус чи «складний додаток» (Nexus Object чи Complex Object) при дієслові. В статті наведено приклади вторинної предикації з твору Фредеріка Форсайта «Одеський файл».