(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті висвітлені результати дослідження особистості викладача, визначені психолого-педагогічні особливості особистості конструктивного викладача, та його роль у навчальному процесі вивчення іноземних мов. Також, презентоване переконання, що конструктивний викладач повинен не тільки бути ерудованим, професіоналом своєї справи, але повинен теж бути психологом, тобто особою, яка дбає про психічний стан студентів, їхнє самопочуття та всебічний розвиток.