(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню англійських фразеологізмів латинського та французького походження з компонентом «свійська тварина», які існують в сучасній англійській мові. Було здійснено спробу зробити їх вибірку, дослідити походження та проаналізувати внутрішній зміст компонента вибраних фразеологічних зворотів.