(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто поетономастичний простір фентезійної повісті “The Magician’s Nephew” К.С. Льюїса. Представлено їхні морфологічні риси, джерела запозичень та типи творення. Проаналізовано змістове наповнення та стилістичні особливості вживання цих власних назв. Визначено місце поетонімів у формуванні ідіолекту автора.