(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена теоретично-практичним засадам формування необхідних професійних компетенцій перекладачів, серед яких комунікативна компетенція розглядається як одна з найважливіших за умови професійного функціонування в постійному крос-культурному середовищі.