(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті описується концепт «Освіта» у світосприйнятті греків Надазов’я, відображений у румейських пареміях. Наводиться загальна стисла характеристика досліджень, присвячених румейській мові взагалі, а також акцентується увага на тому, що саме у фольклорному матеріалі та пареміях найбільш повно розкриваються культурні цінності будь-якого етносу,та зокрема греків-румеїв.