(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено дослідженню словоскладання як продуктивного способу творення інноваційних одиниць англійської мови сфери комп’ютерних технологій. У статті визначаються типи мовних інновацій, утворені означеним способом. Встановлюються також найбільш чисельні групи та моделі таких інноваційних одиниць