(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена проблемі тлумачення японського сюрреалізму і модернізму у творах Нісівакі Дзюндзабуро. Розглядаються приклади формування сюрреалістичної мови і європейський вплив на віршування у творах Нісівакі. Порівнюються традиційні поетичніпатерни з сюрреалістичними, а такожтлумачиться поняття надреального у поетичній мові НісівакіДзюндзабуро.