(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
зв’язку з початком роботи над створенням державного стандарту з української мови як іноземної, автор звертає увагу на питання лексичного мінімуму та наводить приклади з процедури створення такого мінімуму у французькій та польській мовах. У підсумку пропонує провести аналогічні дослідження для української мови.