(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена експлікації образно-смислових найменувань Бога в поетичних текстах письменників ХХ століття (Богдана-Ігоря Антонича, Василя Стуса, Івана Драча). У статті виділено домінантні лексико-семантичні групи номінацій на позначення Бога, їхні синонімічні номінації, образно-смислову типологію, фразеологічні лінгвоодиниці; подано класифікацію номінатив- них конструкцій за стрижневим номеном-репрезентантом.