(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто деякі питання стосовно практики аудіюванняна заняттях з англійської мови, які обговорюються багатьма вченими та викладачами з різних країн. Взявши до уваги проблеми аудіювання, які широко дискутуються, та спираючись на власний досвід викладання англійської мови, авторка цієї статті намагається знайти способи вирішення проблем, а саме: як відібрати та в повній мірі використовувати аудіо матеріали, як інтегрувати навички аудіювання в інші лінгвістичні навички,скільки часу варто затрачати на саме аудіювання, а такожякі види роботи допоможуть студентам сконцентруватися на розвитку навичок розуміння іноземної мови.