(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються складносурядні речення як різновид складних речень у синтаксичній науці польської мови, описуються основні риси такого типу речень у польській мові. З урахуванням сучасного стану польської лінгвістики проаналізовано класифікацію складносурядних речень у синтаксичній науці польської мови.