(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття висвітлює найпоширеніші способи утворення термінів комп’ютерної сфери, серед яких чільне місце посідає афіксація та моделювання нових лексичних одиниць за допомогою «семантичного ядра». Менш продуктивними способами утворення комп’ютерної термінології є конверсія, злиття слів, або блендинг, та словоскладання. Зазначається, що поступово термінологія поступово входить до загальновживаної лексики.