(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті проаналізовано особливості викладання інформативних мовленнєвих жанрів української мови в іншомовній аудиторії. З’ясовано мовні засоби реалізації таких мовленнєвих жанрів інформування як повідомлення, згода/незгода, пояснення. Матеріалом для аналізу є посібник з української мови як іноземної «Крок-2».