(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено методиці дослідження когнітивно-прагматичного аспекту біблійних образів-символів у жанрі містич-ного трилеру на матеріалі творів Френка Перетті. У статті з’ясовано основні методи когнітивно-прагматичного аналізу. Надано тлумачення терміну «біблійний образ-символ» у контексті когнітивно-прагматичного аналізу тексту. Пояснюються етапи методики дослідження когнітивно-прагматичного аспекту біблійних образів-символів на матеріалі творів Френка Перетті.