(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються сталі звороти німецької мови, як певна особливість творів Гюнтера Грасса, наведені приклади сталих виразів, їх значення в контексті твору, та значення кожної лексеми виразу в автономному значенні.