(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті представлені особливості української літератури 20-30-х рр. ХХ століття. Акцентовано увагу на її самобутності та оригінальності; наголошується на тому, що в цей час письменники прагнули художньо осмислювати важливі суспільні та психологічні проблеми відповідно до свого життєвого досвіду і стильової манери.