(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Якщо вважати формування медіакомпетентності одним із завдань медіаосвіти, то автор пропонує популяризувати художні твори через створення аматорських буктрейлерів. У статті проаналізовано етапи створення відеороликів, ознаки тексту, запропоновано текстовий матеріал для відеороликів за книгами канадської письменниці Любові Василів-Базюк, подано методичні вказівки щодо такого виду роботи.